Kalendarz zajęć

Wyczyść filtry »
« Listopad »
« 12 do 18-11-2018 »
Godzina Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Niedziela
00:00
Cały dzień

KLUB NIECZYNNY

           
08:15  
45 min

JOGA DLA KRĘGOSŁUPA I

Ewelina

45 min

POŚLADKI + BRZUCH Z GUMAMI II

Angelika

 
45 min

TBC II

Patrycja R.

   
08:30      
45 min

JOGA I

Sylwia

     
09:00  
45 min

Pobudka z Manufakturą!

Jarek

45 min

STRETCHING I

Jarek

 
45 min

PILATES I

Ola

   
09:15      
45 min

SMUKŁE NOGI, PŁASKI BRZUCH II

Patrycja R.

     
09:30          
45 min

ABT II

Angelika

 
10:00  
45 min

PILOGA I

Ola

 
45 min

AEROBIK I

Gosia

45 min

ABT z piłkami i gumami II

Angelika

   
14:00      
45 min

AKTYWNA MAMA I

Ola

     
15:15  
45 min

SLIM BODY II

Angelika

45 min

KOBIECA SYLWETKA

Patrycja R.

45 min

POWER PUMP II

Patrycja R.

45 min

AKCJA SYLWESTER II

Patrycja R.

   
16:00  
45 min

FIT STEP II

Hania

45 min

STEP & SHAPE

Patrycja R.

45 min

TABATA - TRENING WYSMUKLAJĄCY

Patrycja R.

     
16:15  
35 min

ZDROWE PLECKI, ZDROWE STÓPKI - DZIECI

Magda

         
16:20        
40 min

ZUMBA DLA DZIECI

Fitness Team

   
17:00    
40 min

ZAJĘCIA SPORTOWE DZIECI

Michał

45 min

FIT BALL II

Angelika

     
17:40  
45 min

ZUMBA II

Karolina

         
18:00      
45 min

JOGA I

Sylwia

45 min

JOGA RELAKSACYJNA I

Marta K.

   
18:30  
45 min

JOGA I

Sylwia

         
19:00    
45 min

ZDROWY KRĘGOSŁUP I

Jarek

45 min

ZUMFIT II

Gosia

45 min

TUBINGI II

Angelika

   
19:20  
45 min

STEP II

Gosia

         
19:50      
45 min

FIT STEP II

Hania

     
20:00    
45 min

AKCJA SYLWESTER II

Jarek

       
20:05  
45 min

TBC II

Gosia

         
← →